PODUZETNIČKI

CENTAR

U okviru poduzetničkog centra fokusiramo se na pružanje usluga koje svojom kompetentnošću, uz vrijedno iskustvo u njihovoj provedbi, omogućavaju poduzetnicima rješavanje izazova s kojima se susreću u svom poslovanju, bilo da se radi o novom poslovnom koraku, nedostatku znanja u određenoj temi ili mogućnosti međusobnog povezivanja.

Naše dugogodišnje iskustvo, te suradnja s brojnim naručiteljima, stvorili su temelj da ponudimo razrađenu uslugu i ciljani savjet, čija primjena je pokazala svoju važnost i održivost kod niza klijenata.

Sudjelujući u velikom broju projekata, u složenim konzorcijima, te zahtjevnim projektnim aktivnostima, izgradili smo poziciju pouzdanog i relevantnog partnera.

Jedinstvena usluga, konkurentne naknade, relevantnost i kompetencija u područjima kojima se bavimo, naša su vodilja za dalje poslovanje i suradnju.

Implementacija sustava

Implementacije sustava upravljanja uključuju rad na uspostavi različitih sustava, koji predstavljaju obavezu prema primjenjivoj regulativi ili zahtjev tržišta i kupaca, po narudžbi i na lokaciji klijenta.

Sustavi upravljanja usmjereni su na stalno unaprjeđenje kvalitete kroz poboljšanje i optimizaciju procesa, smanjenje troškova, bolje upravljanje ljudskim potencijalima, te kontinuirano podizanje ekikasnosti.

Implementacije sustava upravljanja provode konzultanti s dugogodišnjim iskustvom u radu s različitim normama i standardima na području kvalitete, sigurnosti hrane i zaštite okoliša, koji su danas u primjeni (HACCP, ISO 22000, ISO 9001, ISO 14001, IFS, BRC, GlobalGAP, FSSC,…).

Projekte implementacije sustava upravljanja provodimo kod pojedinačnih klijenata, s grupama klijenata, te surađujemo s uglednim certifikacijskim institucijama na tržištu RH, koje provode neovisnu certifikaciju implementiranih sustava.

Usluga podrške u održavanju implementiranih sustava omogućava klijentima kontinuitet u sukladnosti s odredbama normi, uz njihov manji organizacijski i kadrovski napor.

Za sve informacije rado vam stojimo na raspolaganju na adresi:

Edukacije

U okviru provođenja stručnih edukacija u vlastitom prostoru ili in-house kod klijenata, provodimo edukacije osoblja u vezi sa sustavima upravljanja, kao i različite druge edukacije, kojima se poduzetnicima omogućava povećanje informiranosti i podizanje razine znanja, podizanje razine inovativnosti, usklađenost sa standardima i praksom naprednih sustava i orijentiranost na nova i strana tržišta.

Poduzetnici stječu znanja i vještine potrebne za unaprjeđenje poslovanja i, posredno, izgradnju i održavanje njihove konkurentne pozicije na tržištu.

Na zahtjev i po narudžbi provodimo edukacije većih skupina polaznika na teme iz našeg područja djelovanja: ekološka poljoprivreda i proizvodnja, regenerativna poljoprivreda, dodavanje vrijednosti prehrambenom proizvodu, oznake izvornosti i zemljopisnog podrijetla, marketing poljoprivrednih proizvoda, regionalno brandiranje,…

Za sve informacije rado vam stojimo na raspolaganju na adresi:

Projekti

Upravljanje projektima obuhvaća pripremu, vođenje i realizaciju projekata za različite pojedinačne klijente i njihove formalne i neformalne skupine, kao i u sklopu konzorcija u velikim projektima koji se financiranju programima EU. Uspješno surađujemo s brojnim nacionalnim institucijama, institucijama potpore poduzetništvu, međunarodnim donorskim programima i programima tehničke pomoći, kao i regionalnom administracijom.

Projektima se pristupa pojedinačno, procjenjuju potrebe i mogućnosti, dogovara se i priprema način rada, očekivani rezultati i ishodi, sudionici i partneri, s ciljem zadovoljenja očekivanja korisnika i financijera.

S ponosom naglašavamo da dugi niz godina uspješno surađujemo i u najzahtjevnijim projektima, kao dio međunarodnih konzorcija, s besprijekornim angažmanom i natprosječnim rezultatima.

Za sve informacije rado vam stojimo na raspolaganju na adresi:

Povjerenje naših klijenata nas obavezuje

Ne možete kopirati sadržaj ove stranice