Centar za kulturu prehrane

Centar za kulturu prehrane pokrenuli smo 2012. godine kao mjesto edukacije i razvijanja kulture u području kuhanja, nutricionizma i gastronomije.

Naša je vizija potaknuti svjesno i odgovorno uživanje u životu kroz stvaranje svijesti o prehrani kao lijeku, kulturi, ponosu i užitku.

Cilj nam je, u inspirativnom okruženju kuhinje i popratnih prostora, prenijeti znanje i iskustvo stručnjaka na jednostavan, razumljiv, pristupačan i zabavan način kroz edukacije, savjetovanja te pripremu i kuhanje hrane.

Kada govorimo o dobroj hrani, govorimo o hrani koja ima pozitivno djelovanje na zdravlje, o vlastitom dobrom osjećaju i užitku.

Kada govorimo o dobrim jelima, govorimo o guštima za stolom, zadovoljstvu koje oni pružaju, dok ih pripremate za one do kojih vam je najviše stalo.

Programe osmišljavamo i unaprjeđujemo za široku lepezu vjernih posjetilaca i onih koje kuhanje privlači: za zaljubljenike u dobru hranu, a razvijeni su i različiti team building programi, programi za grupe s posebnim prehrambenim potrebama, radionice za turiste s posjetom tržnici, kao i programi za gastronomske praktičare.

Naši licencirani programi vinskih škola i edukacija (WSET) , te pivskih škola (The Beer Academy) i edukacija dodaju na širini, kojom odgovaramo na potrebe tržišta.

Za sve informacije obratite se s povjerenjem na:

Povjerenje naših klijenata nas obavezuje

Ne možete kopirati sadržaj ove stranice